Prodaja

Da li imate pune police, kutije,fioke knjiga koje ste procitali ili Vam više nisu potrebne?kupiknjigu.rs je prostor na kome možete da kupite, prodate, poklonite i razmenite svoje knjige. Bez provizije i naknade.

1. Šta možete da ponudite?
a. Knjige koje ste koristili u osnovnoj i srednjoj školi, na fakultetu, sve vrste stručne i nestručne literature. Sve knjige koje skupljaju prašinu u vašem domu a nekom bi mogle biti od koristi.

2. Kako funkcioniše kupiknjigu.rs?
a. Kada se registrujete na sajt kupiknjigu.rs dobijate svoj virtuelni prostor na kome će se videti knjige koje postavite za poklon-prodaju, sa svim slikama i opisom, koje će ostali korisnici moći da vide i pregledaju. Pored toga što će korisnici moći da vas pronadju na sajtu preko vaših knjiga. Možete dodatno da promovišete svoje knjige preko Facebook-a. Kada drugi član bude zainteresovan za vašu knjigu-knjige, moći će da vas kontaktira preko poruka i tako sa vama dogovori primopredaju( lično, poštom pouzećem..).

3. Zašto da koristim kupiknjigu.rs?
a. Zato što je to besplatan,jednostavan i brz način da iz udobnosti svog doma nabavite knjige koje su vam potrebne.


© 2016 www.kupiknjigu.rs. Zabranjeno je kopiranje ili umnožavanje sadržaja sajta bez dozvole vlasnika. Dizajn: www.orlovlet.com